1. Altijd deskundig advies
  2. Kwaliteitsproducten
  3. Voor particulieren en professionals

Over ons

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. De titel ‘over ons’ past niet helemaal bij de Oplaadwinkel. Er is namelijk geen ‘ons’. De Oplaadwinkel wordt namelijk gerund door alleen mijzelf, Niels. Wie ben ik en waarom ambitieert het mij om op mijn 23ste een eigen webwinkel te beginnen? Al vanaf 18 jarige leeftijd, toen ik begon met werken, had ik de droom om ooit een eigen bedrijf te starten in welke vorm dan ook. Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin en heb daardoor altijd de voor- en nadelen meegemaakt van een eigen bedrijf. Ik heb niet lang na hoeven denken toen de mogelijkheid er was om een eigen onderneming te starten.

‘Ik ga de uitdaging aan.’

Een toegevoegde waarde hebben voor je klant is in een tijd waarin webwinkels als paddenstoelen uit de grond schieten natuurlijk van essentieel belang en dat begrijp ik als geen ander. Vaak genoeg ben ik een webwinkel tegen gekomen die erg onoverzichtelijk is. Om dan nog niet eens over het contact te hebben gesproken. Als je probeert te bellen met de webwinkel, is er niemand te bereiken. Daar wil ik met de oplaadwinkel verandering in brengen. Geen telefonische keuzemenu’s en geen eindeloze mailconversaties.
Doordat ik alleen ben is de kans vrij groot dat ik je mail of telefoontje beantwoord.
Wel zo fijn, weet je gelijk met wie je te maken hebt.

‘Naast vragen beantwoorden, persoonlijk en duidelijk advies geven waar je iets mee kan.’

Naast het persoonlijke aspect sta ik ook volkomen achter de producten die ik verkoop. In een tijd waarin steeds meer mensen gaan thuiswerken en er behoefte komt aan kwalitatief goede producten kan de Oplaadwinkel die oplossing bieden. Al onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrieken en staan voor topkwaliteit. Als extra veiligheid zijn al onze elektrificatie units voorzien van het wettelijk verplichte CE-keurmerk.    

‘Kwaliteit op alle gebieden, daar sta ik voor.’

Om mijn klanten een zo goed en betrouwbaar mogelijke ervaring te bieden, heb ik mijn webwinkel laten keuren door het keurmerk ‘webkeur’. Een keurmerk waar inmiddels 7300 webwinkels bij aangesloten zijn. Hier zijn we glansrijk doorheen gekomen en daar ben ik trots op.

Mocht ik je door deze pagina overtuigd hebben, ga dan vooral eens naar ons productoverzicht en kijk wat ik voor je kan betekenen.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.